President Mas: “Defensar allò que és nostre vol dir consumir vins i caves que produïm a Catalunya”

El 129è president de la Generalitat ha inaugurat la 5a Gran Festa del Vi d’Igualada acompanyant l’alcalde Marc Castells que ha remarcat que “iniciatives com aquesta contribueixen a fer de la ciutat un centre comercial a cel obert”

El 129è president de la Generalitat, Artur Mas, ha defensat aquest migdia la qualitat dels vins i caves catalans i ha assegurat que “defensar allò que és nostre vol dir consumir vins i caves que produïm a Catalunya”. El president Mas ho ha afirmat en el discurs d’inauguració de la 5a Gran Festa del Vi d’Igualada que ha aplegat cellers d’arreu de Catalunya a la capital de l’Anoia. El president Mas, acompanyat del director de l’INCAVI, Salvador Puig, ha animat els presents a consumir vins i caves produïts a Catalunya i ha destacat “la gran feina que fa les onze denominacions d’origen que tenim al país”.

Marc Castells, alcalde d’Igualada, ha remarcat la importància del comerç de proximitat i ha apuntat que “mentre altres ciutats erròniament van apostar per crear centres comercials a fora dels nuclis urbans, nosaltres hem apostat per iniciatives com la Gran Fira el VI que contribueix a fer d’Igualada un centre comercial a cel obert”.  En aquest sentit, el president Mas ha afegit que “les fires i les mostres de comerç han de servir per mentalitzar-nos d’allò bo que generem”. Artur Mas ha emplaçat els assistents a la Gran Festa del Vi que “no podem fallar i hem d’acompanyar amb el consum l’arrelament dels excel·lents productes que tenim”.

El president Mas ha visitat tots els cellers i entitats participants d’aquesta 5a edició acompanyat de l’alcalde de la ciutat, el director de l’INCAVI i de la diputada al Parlament, Maria Senserrich.