El president Mas es reuneix amb el president Puigdemont

El 129è president ha viatjat fins a Waterloo per reunir-se amb el 130è president, a qui ha traslladat el seu escalf i amb qui ha conversat sobre “l’inici del curs polític i dels reptes que tenim com a país, com a societat i com a europeus”

Els presidents Mas i Puigdemont reunits a la Casa de la República de Waterloo

Els presidents Mas i Puigdemont reunits a la Casa de la República de Waterloo

El president Artur Mas ha visitat el president Carles Puigdemont a la Casa de la República de Waterloo. Tots dos han compartit impressions de cara a l’inici del nou curs polític i han destacat la transcendència de la Diada d’enguany, la primera en molts anys que tindrà lloc en circumstàncies excepcionals, amb presos i exiliats i en sota un clima de repressió.

Mas ha dit que “és un goig poder parlar i abraçar el president Puigdemont, però el goig complet seria si poguéssim fer la trobada a casa nostra perquè voldria dir que seríem en un clima de normalitat, però desgraciadament som en un clima excepcional”.

En relació a la Diada de l’11 de setembre, el 129è president ha afirmat que “esperem que hi hagi el màxim compromís amb projecte sobiranista i que un any més sigui exemple de convivència, concòrdia i civisme. Davant dels fracturadors que tenen nom i cognoms no hem de caure en provocacions”.