El president Mas estrena una nova temporada del videopodcast ‘A favor de la política’ amb una conversa amb Toni Soler sobre humor i política

L’expresident també conversarà, en aquesta nova temporada, amb l’emprenedora Núria Pastor i l’exalcaldessa Manuela Carmena, entre d’altres

El videopodcast es pot veure a la web afavordelapolitica.cat i està disponible a Spotify, Apple Podcast i Youtube

El 129è president de la Generalitat, Artur Mas, estrena avui una nova temporada del videopodcast ‘A favor de la política’, i ho fa amb una conversa amb el periodista i director del programa ‘Polònia’ de TV3, Toni Soler, amb qui parlen sobre els límits de l’humor a l’hora de tractar temes polítics.

En les properes setmanes, a la web afavordelapolitica.cat es publicaran també converses amb Manuela Carmena, exalcaldessa de Madrid, qui posarà sobre la taula possibles idees per millorar la política després d’haver passat per la primera línia; o amb Núria Pastor, emprenedora i reconeguda amb el premi 4YFN de la darrera edició del Mobile World Congress, amb qui parlarà sobre de quina manera la política i els governs poden donar suport als emprenedors i a la nova economia.

Sota el títol ‘A favor de la política’, el videopodcast té l’objectiu d’aportar idees i plantejaments que contribueixin, modestament, a revertir el descrèdit que viu la política, conversant i reflexionant amb persones amb bon criteri sobre temes que sovint necessiten d’una mirada més allunyada del dia a dia del combat polític.

El videopodcast es pot veure a la web afavordelapolitica.cat i també està disponible a Spotify, a Youtube i a Apple Podcast. Podeu veure la conversa amb Toni Soler en aquest enllaç.