President Mas: “Si una Constitució no troba la manera d’escoltar la gent, o no és prou Constitució o no és prou democràtica”

El president Mas acompanyat de l'alcalde Pere Regull i el periodista Josep Maria Flores

El president Mas acompanyat de l'alcalde Pere Regull i el periodista Josep Maria Flores

En la presentació del llibre sobre el president Puigdemont “De pedra picada” a Vilafranca del Penedès, destaca que el president de la Generalitat és “garantia que el procés es farà bé”

El president de Convergència i 129è president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat aquesta tarda que “si una Constitució no troba la manera d’escoltar la gent, o no és prou Constitució o no és prou democràtica”. El president Mas ho ha afirmat durant la presentació del llibre “De pedra picada” sobre el president Carles Puigdemont a Vilafranca el Penedès i que ha escrit el periodista Josep Maria Flores. Artur Mas ha valorat la tasca del president Puigdemont al capdavant del Govern de la Generalitat, que complirà 100 dies de Govern el proper dimecres i ha subratllat que el tarannà i la mentalitat “equilibrada i transparent” del president Puigdemont, “entre d’altres qualitats, és garantia que el procés es farà bé”.

El president Mas ha assegurat que l’elecció de Puigdemont es deu també a que “era de pedra picada, sempre havia cregut en el projecte i a més a més, és de conviccions insubornables”. “I era alcalde de Girona, per tant sabia el que era gestionar un ajuntament. Perquè no és el mateix opinar i parlar, que gestionar i decidir, i fer-ho fins i tot en condicions adverses”, ha apuntat el president Mas.

En aquest sentit, el president de Convergència ha emplaçat els assistents que ha omplert l’auditori del Vinseum de Vilafranca del Penedès a fer costat al president Puigdemont. “Hem de fer pinya al costat del president Puigdemont, perquè pugui prendre les millors decisions”, ha apuntat Mas tot assegurant que “és necessari estar al costat d’aquells que se la juguen pels afers col·lectius, perquè se la juga per tothom”.