President Mas: “Si l’administració és necessària per garantir drets, la mobilització de la societat també ho és per progressar”

El 129è president de la Generalitat ha estat guardonat amb el premi Paul Harris per part del Rotary Club Costa Brava per “la seva tasca política i aportar solucions durant el seu lideratge”

El president Mas i Helena Rakosnik amb Rafael Mendieta

El president Mas i Helena Rakosnik amb Rafael Mendieta

“Si l’administració pública és necessària per garantir els drets, la mobilització i l’organització de la societat també ho és per progressar”. Amb aquestes paraules va agrair el 129è president de la Generalitat el premi Paul Harris que li va lliurar, ahir a la nit, el Rotary Club Costa Brava. El 129è president de la Generalitat va posar en valor la convivència i la col·laboració entre la iniciativa pública i privada en un sopar que es va celebrar ahir dilluns a Sant Feliu de Guíxols. El president del Rotary Club Costa Brava, Rafael Mendieta, va afirmar que amb el guardó Paul Harris es vol reconèixer la trajectòria del president Mas “per la seva tasca política i aportar solucions durant el seu lideratge”.

El president Mas va felicitar els membres del Rotary Club per les seves contribucions filantròpiques i de caràcter social: “El vostre dia a dia demostra que no ha canviat l’esperit per als demés, ajudeu i teniu sensibilitat social”“En els darrers anys encara ha estat més notòria la vostra participació, Catalunya té com a societat aquest esperit”, ha apuntat. El president del Rotary Club va subratllar que el president Mas rebia el reconeixement per “estar sempre en acte de servei i per intentar fer prosperar la societat, fins i tot amb el pas al costat”. “Això no ha passat en altres llocs, i ara tornarem a tenir eleccions”, va lamentar Mendieta.

El sopar i el lliurament del premi ha tingut lloc a l’Hotel Van der Valk Barcarola de Sant Feliu de Guíxols i va comptar amb la presència de 103 assistents entre membres del Rotary Club i amics de l’entitat.