President Mas: “Ens fan mal, però no ens fan por”

El 129è president de la Generalitat ha comparegut acompanyat de la vicepresidenta Ortega, els consellers Homs i Rigau i la resta de perjudicats per la sentència del que ha qualificat de “Tribunal de Ajuste de Cuentas”

Compareixença Mas, Ortega, Rigau, Homs i resta perjudicats sentència Tribunal de Cuentas

Compareixença Mas, Ortega, Rigau, Homs i resta perjudicats sentència Tribunal de Cuentas

"Ens fan mal, però no ens fan por"

L’endemà que s’hagi fet pública la sentència del Tribunal de Cuentas sobre el 9-N, els afectats han comparegut conjuntament per fer-ne una valoració i agrair les mostres de suport rebudes al llarg de les últimes hores, especialment, la dels presidents Torra i Puigdemont. “Fem front a la sentència amb fermesa i serenitat, però no amb resignació i penediment. Si es pensen que ens desmoralitzen van molt equivocats”, ha dit el president Mas, qui ha afegit –en nom de tots- que “ho tornaríem a fer”.

Mas ha volgut evidenciar que el tribunal actua només com a venjança, posant de manifest que l’encarregada de redactar la condemna ha estat Margarita Mariscal de Gante: “quina imparcialitat podíem esperar d’una ex ministra d’Aznar? Ella ja tenia la resolució al cap, ha forçat l’estat de dret i s’ho ha fet venir bé per castigar-nos, saltant-se a la torera les normes”. És per això que Mas ha sentenciat que “més que un Tribunal de Cuentas sembla un Tribunal de Ajuste de Cuentas”. Com que no estan conformes amb la sentència, els condemnats presentaran recurs i ja avisen que “estem decidits a seguir endavant, malgrat els intents clars de repressió i destrucció personal. Perquè ens fan mal, però no ens fan por”.