President Mas: “No és necessària més tensió. Cal tenir a Madrid un govern que cada dia vulgui calar foc a casa nostra?”

El 129è president és entrevistat al programa ‘El Divan’ de TV3, dirigit i presentat per Sílvia Cóppulo

Procurar que el projecte sobiranista guanyi a totes les escomeses electorals de manera clara, guanyar aliats internacionals i europeus, intervenir en la política espanyola i treballar amb els instruments de què disposa Catalunya fent-ho cada cop millor, és a dir, a través del bon govern, són els punts principals de l’estratègia que segons el 129è president de la Generalitat s’haurien de seguir a partir d’ara

Procurar que el projecte sobiranista guanyi a totes les escomeses electorals de manera clara, guanyar aliats internacionals i europeus, intervenir en la política espanyola i treballar amb els instruments de què disposa Catalunya fent-ho cada cop millor, és a dir, a través del bon govern, són els punts principals de l’estratègia que segons el 129è president de la Generalitat s’haurien de seguir a partir d’ara. Ho ha explicat aquest diumenge en una entrevista al programa ‘El Divan’ de TV3, presentat per Sílvia Cóppulo, en què preguntat per la periodista, també ha aprofundit sobre aspectes vitals.

Davant la situació política actual, Mas s’ha preguntat: “Cal tenir a Madrid un govern que cada dia vulgui calar foc a casa nostra?”. I ha respost: “Jo seria més de dir: anem a parlar amb el PSOE, Podem i PNB i identifiquem maneres perquè la triple dreta no governi a Espanya”. En aquest context, Mas ha posat en dubte que el PSOE o Podem aportin alguna solució per Catalunya, “però els altres vindran cada dia amb un llumí”. “No cal provocar més tensió”, ha subratllat Mas, que ha recordat que la desconnexió amb l’Estat espanyol “ha de ser legal”.