L’Oficina del 129è president de la Generalitat publica nova web

La pàgina web presidentmas.cat pretén ser més intuïtiva i accessible, amb el clar objectiu d’apropar la figura de l’expresident al ciutadà

L’Oficina del 129è president de la Generalitat, Artur Mas, publica avui la nova pàgina web oficial de l’expresident: presidentmas.cat. Una web que substitueix la utilitzada fins ara i que pretén ser més intuïtiva i accessible per part dels usuaris. Amb un disseny modern i un llenguatge inclusiu, l’objectiu d’aquest nou site és apropar la figura del 129è president al ciutadà, facilitant les dades de contacte, de transparència, i posant a disposició dels usuaris tota l’activitat pública i mediàtica del president.

Es tracta d’una web optimitzada per a tots els dispositius que pretén recollir i posar a l’abast de tothom des dels últims videopodcasts del president, fins als articles d’opinió que escriu mensualment, així com també les notícies d’actualitat en relació a les entrevistes o actes en què participa. Inclou també una mediateca amb fotografies actualitzades a disposició dels usuaris, entre d’altres.