President Mas: “Ni un pas enrere, sí, però mirem com fem els passos endavant”

En una entrevista a El Punt Avui TV, el president Mas agraeix al president Torra hagi fet "un acte de servei, assumint la presidència de la Generalitat". També adverteix que "cada dia que passa, la posició de l'Estat espanyol perd adeptes en l'escena internacional".

El periodista Xevi Xirgo entrevista el president Mas als estudis de Girona

El periodista Xevi Xirgo entrevista el president Mas als estudis de Girona

“Trobar l’equilibri entre l’eficàcia i la batalla simbòlica”. És la recepta que ha proposat el 129è president de la Generalitat, Artur Mas, entrevistat per Xevi Xirgo al programa ‘En Confiança’, d’El Punt Avui TV. En relació a la necessitat de compatibilitzar la gestió del dia a dia amb el simbolisme, ha recordat que “perquè això es resolgui a fora a favor nostre, hem d’acumular proves prèvies perquè en l’àmbit internacional puguin fallar a favor nostre”. I ha anat més enllà advertint que “cada dia que passa, la posició de l’Estat espanyol perd adeptes en l’escena internacional”.

Preguntat per quin hauria de ser el modus operandi del nou Govern del president Quim Torra, Mas ha reflexionat que “una cosa és no fer passos enrere i l’altra és com fem els passos endavant, estic totalment d’acord amb la frase ni un pas enrere, però mirem com fem els passos endavant; no per anar més de pressa arribes més lluny”.

Sobre la moció de censura del PSOE a Mariano Rajoy, ha valorat que “si Pedro Sánchez esdevé president, no hi guanyarem res, d’entrada. Ara bé, si l’adversari està entretingut, deixa que s’entretingui”.