El president Mas presenta el seu llibre ‘Cap fred, cor calent. El procés en primera persona’ al Círcol de Reus

L'acte ha comptat amb la participació del periodista Francesc Gras

El president Mas i el periodista Francesc Gras durant la presentació del llibre 'Cap fred, cor calent. El procés en primera persona' al Círcol de Reus

El president Mas i el periodista Francesc Gras durant la presentació del llibre 'Cap fred, cor calent. El procés en primera persona' al Círcol de Reus

A 'Cap fred, cor calent. El procés en primera persona', Mas també fa una proposta de futur, exposant quina sortida s'imagina per desencallar la situació en què es troba Catalunya.

El Círcol de Reus ha acollit, aquest dijous, la presentació del llibre Cap fred, cor calent. El procés en primera persona (Columna), del 129è president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, en el marc de presentacions que estan previstes les properes setmanes arreu de Catalunya.

La presentació ha consistit en una conversa entre Mas i el periodista Francesc Gras, que han repassat els punts clau del llibre, en què l’expresident relata la seva experiència des de l’arribada a la presidència de la Generalitat a finals del 2010, fins a l’octubre del 2017, moment en què el president Puigdemont i part del govern marxen a l’exili i una altra part del govern entra a la presó. A Cap fred, cor calent. El procés en primera persona, Mas també fa una proposta de futur, exposant quina sortida s’imagina per desencallar la situació en què es troba Catalunya.