Crida a la unitat del president Mas als cants per la llibertat de Terrassa

Des de fa mesos, centenars de persones es reuneixen cada dia al Raval de Montserrat per demanar l'alliberament de presos i exiliats

Mas s'adreça als concentrats i reclama unitat a l'independentisme

Mas s'adreça als concentrats i reclama unitat a l'independentisme

Mas demana comprensió cap als actuals líders del país

Cada dia des de fa mesos centenars de veïns i veïnes de Terrassa es reuneixen al Raval de Montserrat, a tocar de l’ajuntament, en un cant per la llibertat. El president Mas els ha volgut acompanyar aquest vespre, afegint-se així a la demanda de llibertat per als presos i exiliats. Al costat dels familiars dels exconsellers Josep Rull i Lluís Puig, tots dos fills de terrassa, Mas ha entonat “El cant dels ocells”, “L’estaca” i les adaptacions que han creat els organitzadors del “Bella Ciao” i “La cançó dels indignats”.

Durant l’acte, el 129è president s’ha adreçat als assistents recordant que “l’adversari és molt dur, molt intransigent, intolerant i de vegades salvatge” i ha afegit que precisament per aquest motiu “l’independentisme no pot permetre’s cap tonteria de desunió. No es poden anar fent la punyeta els uns als altres”. Mas ha fet una defensa aferrissada de la unitat del sobiranisme i ha reclamat “constància i determinació”.
A la vegada, Mas ha demanat que hi hagi comprensió per als actuals dirigents del país, ja que els toca “excercir el lideratge i prendre decisions en una època de dificultats”. En aquest sentit ha afirmat que “és imporant que no se sentin sols”.