President Mas: “Hi ha tres tipus de polítics: els que creen problemes, els que els identifiquen i els que proposen solucions. Aquests són els imprescindibles”

El 129 president presenta el president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, al Fòrum Europa Tribuna Catalunya

El president Mas identifica el projecte, les persones i el lideratge com els tres eixos que han de definir un partit

“He conegut tres tipus de polítics: els que creen problemes, els que identifiquen i descriuen els problemes, i els que proposen solucions. Aquests últims són els imprescindibles”. Amb aquestes paraules s’ha referit el president Mas a David Bonvehí, president del Partit Demòcrata, que aquest matí ha pronunciat una conferència al Fòrum Europa Tribuna Catalunya. El 129 president de la Generalitat, que ha presentat Bonvehí, ha explicat que el va conèixer quan era alcalde de Fonollosa i que sempre ha apreciat “el seu enorme esperit de superació”. “Vaig veure, en ell, una persona amb conviccions, amb criteri, serena, i que podia aportar coses al nostre país i al nostre projecte”, ha assegurat.

El president Mas, que ha identificat el projecte, les persones i el lideratge com els tres eixos que han de definir un partit, ha observat que “ara el terme ‘partit’ no està de moda”, però ha afegit que “és curiós, perquè els que no se’n diuen, ho acaben sent per concórrer a les eleccions”. Mas ha apuntat que “com que sé que és més difícil sortir bé de la política que entrar-hi, més enllà de les conviccions de cadascú, quan us parlo de lideratge parlo del com s’han de fer les coses”. “El com el marquen les persones que són al davant”, ha dit Mas, que ha afegit que Bonvehí està “davant d’un projecte concret al qual em sento vinculat, i malgrat les dificultats del moment, li desitjo el millor, perquè també el país ho necessita”.

Bonvehí, per la seva banda, ha posat en valor el Partit Demòcrata, i ha assegurat que la formació es presentarà “a totes les eleccions i tornarem a ser generosos”. “No ens fa por sumar per construir projectes transversals, però no estem disposats a perdre la nostra identitat ni la nostra personalitat”, ha assegurat.